foto

Andy Sommer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Le Lac des cygnes (TV film)
2007 Cyrano de Bergerac (TV film)
2003 Amphitryon (TV film)
2000 Robert's Rescue (TV film)

Dokumentární

2020 Beethoven Reloaded (TV film)
2017 Bartabas in Salzburg - Mozarts Requiem als Pferdeballett (TV film)
2016 Jonas Kaufmann: Moje Itálie (koncert)
2015 Valaam, l'enchantement des Pâques russes (TV film)
2014 Jonas Kaufmann: Jsi pro mě celý svět (koncert)
2010 Le carnaval des animaux (TV film)

TV pořady

2015 Bartabas in Salzburg: Maurerische Trauermusik - Priestermarsch - Davide Penitente (TV pořad)

Koncert

2018 Carnevale 1729, un concert à Venise (koncert)
2017 Silvesterkonzert aus der Semperoper (koncert)
2016 Festkonzert aus der Semperoper (koncert)
2015 Lang Lang à Versailles - Chopin et Tchaïkovski (koncert)
Mozart - Minkowski - Bartabas: "Davide penitente", Oratorium von W.A. Mozart (koncert)
2012 Christian Zacharias spielt Beethovens 1. Klavierkonzert (koncert)
Christian Zacharias spielt Beethovens 2. und 3. Klavierkonzert (koncert)
Christian Zacharias spielt Beethovens 4. Klavierkonzert (koncert)
Christian Zacharias spielt Beethovens 5. Klavierkonzert (koncert)

Divadelní záznam

2019 Berlioz : Les Troyens - Opéra Bastille 2019 (divadelní záznam)
La belle Hélène (divadelní záznam)
2018 Didon et Énée - Festival d'Aix-en-Provence 2018 (divadelní záznam)
2017 "Carmen" de Bizet - Festival d'Aix-en-Provence 2017 (divadelní záznam)
La fille de neige (divadelní záznam)
Les Noces de Figaro - Au Grand Théâtre de Genève (divadelní záznam)
Nabucco (divadelní záznam)
Oberon, roi des elfes (divadelní záznam)
2009 Peer Gynt (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Pierre Boulez: Juxta Positions

Koncert

2013 "Les cloches" de Rachmaninov (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky