foto

Eve McVeagh

  • nar. 15.7.1919
    Cincinnati, Ohio, USA
  • zem. 10.12.1997 (78 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Jiný život
1983 Money to Burn
1982 Life of the Party: The Story of Beatrice (TV film)
1980 Power (TV film)
1979 Murder by Natural Causes (TV film)
1977 Exo-Man (TV film)
1976 King Kong
1972 Dcery Joshuy Caba (TV film)
Glass Houses
1970 Letiště
Vykoupení L.B. Jonese
1969 Anatomy of a Crime (TV film)
Roberta (TV film)
1968 Three in the Attic
1967 Absolvent
Cesta na západ
1960 Man on a String
The Wizard of Baghdad
1959 Crime & Punishment, USA
1958 Kolt pro leváka
Unwed Mother
1957 Sierra Stranger
The Shadow on the Window
1956 Reprisal!
The Opposite Sex
The Rack
1955 I'll Cry Tomorrow
It's a Dog's Life
Ne jako cizinec
The Cobweb
Tight Spot
1953 The Glass Web
1952 V pravé poledne

TV seriály

1987 Mathnet (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1983 Jennifer Slept Here (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
The Texas Wheelers (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
Hank (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Karen (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
I Am the Night - Color Me Black (S05E26)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Kick the Can (S03E21)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Clear Horizon, The (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Casey Jones (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Life with Luigi (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
1947 Public Prosecutor (TV seriál)
1946 Faraway Hill (TV seriál)

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)
1954 The Donald O'Connor Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace