foto

Taiši Nakagawa

  • nar. 14.6.1998 (22 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Funny Bunny
2020 Josee to tora to sakana-tači
Kudakechiru Tokoro O Misete Ageru
2019 Samurai Marathon
2018 Kakugo wa ii ka soko no džoši
Nidžiiro Days
Sakamiči no Apollon
2017 Kjó no Kira-kun
ReLIFE
2016 My Nickname is Butatchi
Zen'in, kataomoi
Šigacu wa kimi no uso
2015 Ao Oni ver.2.0
Cúgaku series: Cúgaku denša
Cúgaku series: Cúgaku točú
2013 GTO: The Graduation Special (TV film)
2012 GTO Aki mo Oni Abare Supesharu! (TV film)
2010 Handžiró

TV seriály

2020 Ojabaka seišun hakušo (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2019 G sendžó no anata to wataši (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Scandal senmon bengoši: QUEEN (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Hana noči hare: Hanadan Next Season (TV seriál)
Kakegurui (TV seriál)
Kakugo wa ii ka soko no džoši (TV seriál)
2016 Džúhan šuttai! (TV seriál)
2015 Kangoku Gakuen: Prison School (TV seriál)
Minami kun no Koibito ~ My Little Lover (TV seriál)
2014 Džigoku sensei Nube (TV seriál)
Kindaiči šónen džikenbo N (neo) (TV seriál)
Konya wa Kokoro Dake Daite (TV seriál)
Suikjú Jankísu (TV seriál)
2013 Doctors 2: Saikjó no meii (TV seriál)
Yako Kanransha (TV seriál)
2012 13-sai no harówáku (TV seriál)
GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Perfect Blue (TV seriál)
2011 Gó: Himetači no sengoku (TV seriál)
Kaseifu no Mita (TV seriál)
Ohisama (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky