foto

Robert Cornthwaite

  • nar. 28.4.1917
    St. Helens, Oregon, USA
  • zem. 20.7.2006 (89 let)
    Woodland Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Naked Monster, The
2002 Glitter Palace (TV film)
1995 White Dwarf (TV film)
1994 Pomsta mrtvého muže (TV film)
1993 Matiné
1991 Šerif
1989 Time Trackers
1987 Kdo je ta holka
1983 Doktor Detroit
Transakce století
1982 Day the Bubble Burst, The (TV film)
1979 Love's Savage Fury (TV film)
1976 Futureworld
1974 Crackle of Death (TV film)
1973 Devil's Daughter, The (TV film)
Six Million Dollar Man, The (TV film)
1972 Journey Through Rosebud
Killer by Night (TV film)
Longest Night, The (TV film)
1971 Peace Killers, The
Two on a Bench (TV film)
1970 Colossus: The Forbin Project
1967 Ride to Hangman's Tree
Waterhole #3
1966 The Ghost and Mr. Chicken
1962 Co se vlastně stalo s Baby Jane?
1959 Deset vteřin do pekla
Destination Space (TV film)
Jeden den muže mimo zákon
1957 Hell on Devil's Island
Přelet přes oceán
1956 On the Threshold of Space
The Leather Saint
1955 Líbej mne až k smrti
Stranger on Horseback
The Purple Mask
1953 Válka světů
1952 Omlazovací prostředek
Something to Live For
1951 His Kind of Woman
Mark of the Renegade
Věc
1950 Gambling House
Union Station

TV seriály

1996 Chameleon (TV seriál)
Letec (S01E03)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Wild Cards (S02E05)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Psí život (S01E05)
1963 The Twilight Zone (TV seriál)
No Time Like the Past (S04E10)
1962 The Twilight Zone (TV seriál)
Showdown with Rance McGrew (S03E20)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)

Dokumentární

1996 100 Years of Horror (TV seriál)
Dinosaurs (E26)
Sorcerers (E19)
Scream Queens (E15)
100 Years of Horror: The Count and Company
1979 The Horror Show - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace