foto

Bettina Böhler

  • nar. 24.6.1960 (59 let)
    Freiburg im Breisgau, Baden-Württemberg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Undine
2019 Jen žena
2018 Tranzit
2017 Axolotl Overkill
Western
2015 Die abhandene Welt
Obchodníci se smrtí (TV film)
2014 Fénix
Patong Girl
2013 Rosie
Zlato
2012 Barbara
Hannah Arendt
2010 La Lisière
Žid Süss - Film bez svědomí
2009 Lulu a Jimi
Německo '09
2008 Granátová jablka a myrha
Jerichow
Místo činu: Smrt mezi zahrádkáři (TV film)
2007 Místo činu: Otázka cti (TV film)
Odpoledne
Vivere
Yella
2006 Lucy
Touha
Verfolgt
2005 Strašidla
V cizí kůži
2004 Farland
Marseille
Můj kamarád Henry
Sehnsucht (TV film)
Zwischen Nacht und Tag
2003 Khamosh Pani: Silent Waters
Wolfsburg
2002 Klassenfahrt
2001 Heidi M.
Můj pomalý život
Romeo (TV film)
Toter Mann (TV film)
2000 Letzte Patrone, Die
Vertrauen ist alles (TV film)
Vnitřní bezpečnost
1999 Drachenland (TV film)
1998 F. est un salaud
Místa ve městech
Und alles wegen Mama (TV film)
1997 Die 120 Tage von Bottrop
1996 Cuba Libre (TV film)
Niemand außer mir (TV film)
1995 Novalis - Die blaue Blume
1994 Blaue, Der
1992 Die blaue Stunde
Glück 1
Langer Gang
Terror 2000 - Intensivstation Deutschland
1991 Ostkreuz (TV film)
1990 Land in Sicht
1989 Der Schönste
Maria von den Sternen
Überall ist es besser, wo wir nicht sind (TV film)
1988 Brennende Betten
1986 Du mich auch

TV seriály

2005 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Superzahl: Mord (E06)

Dokumentární

2020 Schlingensief - In das Schweigen hineinschreien
2018 Hledání Ingmara Bergmana
2016 Das Gelände
2011 Charlotte Rampling: The Look
1992 Taiga
1983 Karola und Ernst Bloch: Die Tübinger Zeit

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

1984 Kennwort Kino (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky