foto

Kieran Darcy-Smith

  • nar. 12.6.1965 (53 let)
    Mona Vale, Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Kieran Darcy-Smith je režisér, fotograf a nadšený scénárista, jehož scénáře vyhrály řadu cen. Jeho autorské nadání postupně zrálo během práce s věhlasným producentem Andrewem Masonem (trilogie Matrix, Tomorrow When the War Began) a v roce 2009 byl scénář ke snímku Wish You Were Here oceněn v prestižním programu Aurora Script Development Program.

Fresh Film Fest

Herecká filmografie

Filmy

2012 Spirit-ED
2010 Království zvěrstev
Útes smrti
2009 Kouzelná rybka
2008 Seznam
Za hranou
2007 Katoomba
September
2006 Pacific
2005 Jeskyně
The IF Thing
2001 The Pitch
2000 The Island
1999 Ruce pryč
1998 Bloodlock
1996 Jac et Bill
Loaded

TV seriály

2009 My Place (TV seriál)
2007 Dangerous (TV seriál)
2006 Stupid Stupid Man (TV seriál)
2002 Mladí lvi (TV seriál)
White Collar Blue (TV seriál)
2001 Always Greener (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
2000 Going Home (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Breakers (TV seriál)
1997 Fallen Angels (TV seriál)
Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Dokumentární

2009 Inside the Square
2008 Infamous Victory: Ben Chifley's Battle for Coal (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Duel v Mount Hermonu
2012 Kdybys tu byl
2000 The Island
1998 Bloodlock
1996 Loaded

TV seriály

2017 Vlčí Zátoka (TV seriál)
Singing (S02E04)
Chase (S02E03)
2016 Jack Irish (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Kdybys tu byl
2000 The Island
1998 Bloodlock
1996 Loaded

Producentská filmografie

Filmy

2000 The Island

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace