foto

Wilhelm Behrman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Další čtyři roky

TV seriály

2018 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Neúmyslná vražda (S06E03)
2017 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 3 (S01E03)
2004 Kvinnor emellan (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)

Dokumentární

2004 Voitka - Metsän veljet

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Kalifat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky