foto

Esther Esche

  • nar. 13.3.1965 (53 let)
    Berlín, Berlin, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ella Schön - Die Inselbegabung (TV film)
2015 Chuzpe - Klops braucht der Mensch! (TV film)
2010 Cíl: svoboda (TV film)
2008 Freundschaften und andere Neurosen (TV film)
Polizeiruf 110 - Verdammte Sehnsucht (TV film)
2007 Kobra 11 - Rodinná záležitost (TV film)
Tatort - Roter Tod (TV film)
2006 Der Tote am Strand (TV film)
Die Frau des Heimkehrers (TV film)
Eva Blond: Epsteinovo dědictví (TV film)
2005 Bella Block - Die Frau des Teppichlegers (TV film)
Das Zimmermädchen (TV film)
2004 Delphinsommer (TV film)
2003 Und Tschüss, Ihr Lieben (TV film)
2002 Hundsköpfe
Juls Freundin (TV film)
2001 Der Schuß (TV film)
Goebbels und Geduldig (TV film)
Null Uhr 12
Wie Feuer und Flamme
2000 Sumo Bruno
1999 Komisařka Rosa Roth - Mráz kopřivu nespálí (TV film)
1997 Komisařka Rosa Roth - Hlas (TV film)
Not a Love Song
1990 König Phantasios (TV film)

TV seriály

2018 Jenny - echt gerecht! (TV seriál)
Ex & Hopp (E01)
2013 Christine. Perfekt war gestern! (TV seriál)
Schöne Scheidung (E07)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Falschgeld (S01E09)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Partie strachu (S02E12)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Nicht von dieser Welt (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Mama ist unmöglich (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace