foto

Michael Schweighöfer

  • nar. 1952
    Borna, Sachsen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Wir sind die Rosinskis (TV film)
Zwei verlorene Schafe (TV film)
2013 Schlussmacher
2012 Die Weber (TV film)
Nemez
Schmidt & Schwarz (TV film)
Stolz des Ostens (studentský film)
2010 3faltig
Vždy připraven!
2009 Mé dvě ženy (TV film)
2008 Monogamie für Anfänger (TV film)
Přede mnou neutečeš (TV film)
Teenage Angst
Was ihr wollt (TV film)
Weiber, Wodka, Wladimir
2006 Verlorenen, Die (TV film)
2005 Eine zweimalige Frau (TV film)
2001 My Sweet Home
2000 Otto - Der Katastrofenfilm
1998 Das Mambospiel
1995 Neben der Zeit (TV film)
1992 Haus Herzenstod (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Ein verhängnisvoller Verdacht (TV film)
1990 Selbstversuch
1988 Mit Leib und Seele
1976 Was kostet Martin die Welt? (TV film)

TV seriály

2001 40. okrsek (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1979 Ein offenes Haus (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1989 Egmont (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky