foto

Raimund Wallisch

  • nar. 5.3.1969 (49 let)
    Graz, Steiermark, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Karaoke
Leden-březen
2016 Höhenstrasse (TV film)
2015 Der Blunzenkönig
2014 Adam
Blutsschwestern (TV film)
Hermann mit der Schneeschaufel
2013 Blutsschwestern - Jung, magisch, tödlich (TV film)
Země zločinu: Štýrská krev (TV film)
2011 Das Mädchen auf dem Meeresgrund (TV film)
2010 3faltig
Aufschneider (TV film)
Meine Tochter nicht (TV film)
Zkouška odvahy (TV film)
2009 Contact High
Případ Lemming
2008 In 3 Tagen bist du tot 2
2007 Molly & Mops (TV film)
2006 Za tři dny umřeš
2004 Nacktschnecken

TV seriály

2015 Altes Geld (TV seriál)
Schneeweißes Herz (E08)
Der Mensch im Tier (E06)
Der Biber (E05)
další epizody (7)
2014 Die Steintaler ...von wegen Homo sapiens (TV seriál)
2012 Braunschlag (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)
Předehra k apokalypse (S01E08)
Manévry (S01E07)
Legitimita (S01E06)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)

TV pořady

2007 Wir sind Kaiser (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace