foto

Raimund Wallisch

  • nar. 5.3.1969 (51 let)
    Graz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Glück gehabt
2017 Karaoke
Leden-březen
2015 Der Blunzenkönig
2014 Adam
Blutsschwestern (TV film)
Hermann mit der Schneeschaufel
2013 Blutsschwestern - Jung, magisch, tödlich (TV film)
Zázrak
2011 Das Mädchen auf dem Meeresgrund (TV film)
2010 3faltig
Aufschneider (TV film)
Meine Tochter nicht (TV film)
Zkouška odvahy (TV film)
2009 Contact High
Případ Lemming
2008 In 3 Tagen bist du tot 2
2007 Molly & Mops (TV film)
2006 Za tři dny umřeš
2004 Nacktschnecken

TV seriály

2016 Země zločinu (TV seriál)
Na hraně zákona (E10)
2015 Altes Geld (TV seriál)
Schneeweißes Herz (E08)
Der Mensch im Tier (E06)
Der Biber (E05)
další epizody (7)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Schlussstrich (S06E08)
Kurzschluss (S06E07)
Dornenvogel (S06E06)
další epizody (4)
2014 Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
Země zločinu (TV seriál)
Štýrská krev (E02)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Sündenbock (S06E04)
Totgepflegt (S06E03)
Nachgeburt (S06E02)
další epizody (4)
2013 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Zahltag (S05E06)
Gottesurteil (S05E05)
Auferstanden (S05E04)
další epizody (6)
2012 Braunschlag (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Ivonne Werner (S04E01)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Schweißtreiben (S04E06)
Kellerkinder (S04E05)
Notlügen (S04E04)
další epizody (6)
Soko Vídeň (TV seriál)
Späte Gegend (S08E03)
2011 Borgia (TV seriál)
Předehra k apokalypse (S01E08)
Manévry (S01E07)
Legitimita (S01E06)
2010 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Feierabend (S03E06)
Fensterlsturz (S03E05)
Totalschaden (S03E04)
další epizody (6)
2007 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Zugeschüttet (S02E08)
Blattschuss (S02E07)
Mundtot (S02E06)
další epizody (8)
Soko Vídeň (TV seriál)
Böse Überraschung (S03E03)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Die Testamentmaschine (E08)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Liebessumpf (S01E10)
Drachentöter (S01E09)
Trockenschwimmer (S01E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2007 Wir sind Kaiser (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky