foto

Will Estes

  • nar. 21.10.1978 (40 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Will Estes je nováčkem filmové scény, který bere každou roli jako velikou výzvu. Chvály kritiků se dočkal za své působení v pořadu AMERICKÉ SNY, objevil se v seriálu REUNION, OCHRANA SVĚDKŮ, SEDMÉ NEBE, nebo jako protipól Benjamina Bratta v seriálu UKLÍZEČ. Prozatimního vrcholu se Will dotkl rolí ve dvěma cenami oceněném dobrodružném filmu PONORKA U-571, ve kterém si zahrál po boku Matthew McConaugheyho, Billa Paxtona a Jona Bon Jovi. Jeho posledním snímkem je nezávislý film MAGIC VALLEY.

Ve volném čase se Will věnuje své lásce – surfingu. Je činný také v oblasti ochrany přírody, především jižního pobřeží Kalifornie. Tom se narodil v Detroitu, nyní žije v Jižní Californii se svou manželkou, herečkou Jillie Mackovou a jejich dcerou.

Universal Channel

Herecká filmografie

Filmy

2015 Anchors
2014 Taxidermist
2013 Automotive
Mission Park
2012 Nebezpečná touha (TV film)
Temný rytíř povstal
2011 Magické údolí
2009 Láska si nevybírá
2005 Skok do neznáma (TV film)
2004 Charity
Sním o tobě (TV film)
2002 May
2001 Dvojí život mého muže (TV film)
Mimic 2
New Port South
2000 Dům v kraji hrůzy
Ponorka U-571
1999 Blue Ridge Fall
1995 Brothers' Destiny (TV film)
Co si ušít do výbavy
1993 Byl jednou jeden les
Jonny's Golden Quest (TV film)
Když láska zabíjí (TV film)
1991 Dutch aneb Bláznivá cesta
Last Holloween, The (TV film)
1990 Jídelníček pro vraha (TV film)
Miracle Landing (TV film)

TV seriály

2019 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Common Enemies (S09E19)
Rectify (S09E18)
Two-Faced (S09E17)
další epizody (9)
2018 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Authority Figures (S09E10)
Handcuffs (S09E09)
Stirring the Pot (S09E08)
další epizody (12)
2017 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Těžká hlava (S08E10)
Předávkování (S08E09)
Vyber si svůj jed (S08E08)
další epizody (21)
2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nesnesitelná ztráta (S07E10)
Zpověď (S07E09)
Osobní záležitost (S07E08)
další epizody (21)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Vlajky našich otců (S06E11)
Prokletí (S06E10)
Stín pochybností (S06E09)
další epizody (24)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Právo nosit zbraň (S05E09)
Sedmá velmoc (S05E08)
Zastřelte posla (S05E07)
další epizody (20)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Smrtící pouto (S04E11)
Záměna identity (S04E10)
Zlá krev (S04E09)
další epizody (25)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Secrets and Lies (S03E09)
Higher Education (S03E08)
Nightmares (S03E07)
další epizody (22)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Moonlighting (S02E09)
Thanksgiving (S02E08)
Lonely Hearts Club (S02E07)
další epizody (21)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
After Hours (S01E10)
Re-Do (S01E09)
Chinatown (S01E08)
další epizody (10)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Spolužáci (S07E17)
2005 Reunion (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
2002 American Dreams (TV seriál)
1998 Kelly Kelly (TV seriál)
1997 Migo (TV seriál)
1995 Kirk (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Kdo vlastně jsem? II. (S08E24)
Kdo vlastně jsem? I. (S08E23)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1993 It Had to Be You (TV seriál)
1989 The New Lassie (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)

Dokumentární

2002 Pet Star (TV seriál)

Hudební videoklipy

2000 Bon Jovi - It's My Life (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2011 25th Annual Genesis Awards, The (TV pořad)
2005 Teen Choice Awards 2005, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace