foto

Martin Algus

  • nar. 25.12.1973 (44 let)
    Sovětský svaz, Estonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused
2017 Hrdinové
2016 Třídní sraz po estonsku
2012 Vasaku jala reede
2008 Strom přání

TV seriály

2017 Lillepood (TV seriál)
2012 Ment (TV seriál)

Herecká filmografie

Kameramanská filmografie

TV seriály

2017 Lillepood (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Lillepood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace