foto

Kaido Veermäe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Superbia
2012 Kõik muusikud on kaabakad
2011 Idiot
2006 Vedma
2004 Prasečí revoluce
2002 Agent Sinikael
1918 Pýcha

TV seriály

2008 Tuulepealne maa (TV seriál)
1996 Pimeän hehku (TV seriál)
Viides laukaus (E13)
1995 Wikmani poisid (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Presidendipoeg (studentský film)

Dokumentární

2017 Perpetuum mobile ja piiritud hinged
Põrgu Indias
2015 Lained ja võnked

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 Lained ja võnked

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky