foto

Eirik Evjen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Amundsen
2008 Max Manus
2005 Tommyho peklo
2002 Glasskår

TV seriály

2016 Nobel (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Bez poskvrny (TV seriál)
Přetvářka (S01E07)
Fotografie (S01E06)
Pochybnosti (S01E05)
další epizody (4)
Boj o těžkou vodu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Himmelblå (TV seriál)
2004 Skolen (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2020 Alt som kunne ha vært

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky