foto

Manish Malhotra

  • nar. 5.12.1965 (53 let)
    Londýn, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Dhadak
Fanney Khan
Race 3
Thugs of Hindostan
2017 Judwaa 2
2016 Ae Dil Hai Mushkil
Desi Magic
Fitoor
Ki & Ka
2015 Bratr Bajrangi
Detective Byomkesh Bakshy!
2014 2 States
Singham Returns
Zamaanat
2013 Bláznivé mládí
Boss
Chennai Express
Gori Tere Pyaar Mein
Himmatwala
Once Upon a Time in Mumbaai Dobara
R... Rajkumar
Zanjeer
2012 Agent Vinod
Cesta ohněm
Dokud budu žít
Ek Main Aur Ekk Tu
Teri Meri Kahaani
2011 Bodyguard
Ra.One
Rockstar
2010 Chatur Singh Two Star
Golmaal 3
I Am
I Hate Luv Storys
Jmenuji se Khan
Love Impossible!
2009 3 Idiots
Ať srdce řekne hurá
Holič Billu
Shortkut - The Con Is On
Wake Up Sid
2008 C Kkompany
Přátelé
Thoda Pyaar Thoda Magic
Ty, já a my
2007 Aaja Nachle
Heyy Babyy
Jab We Met
Laaga Chunari Mein Daag: Journey of a Woman
Om Shanti Om
Ram Gopal Varma Ki Aag
Shakalaka Boom Boom
Sivaji
Welcome
2006 36 China Town
Fanaa
I See You
Krrish
Mere Jeevan Saathi
Naksha
Nikdy neříkej sbohem
2005 Bewafaa
Kaal
Kyaa Kool Hai Hum
Maine Pyar Kyun Kiya?
Sublime Love Story: Barsaat, A
2004 Aitraaz
Dil Ne Jise Apna Kaha
Fida
Hulchul
Jsem s tebou
Já a ty
Veer-Zaara
2003 Chameli
Talaash: The Hunt Begins...
Zítřek už možná nepřijde
2002 Company
Haan Maine Bhi Pyaar Kiya
Manmadhudu
Mujhse Dosti Karoge!
Om Jai Jagadish
2001 Ajnabee
Ašoka
Ek Rishtaa: The Bond of Love
Love Ke Liye Kuchh Bhi Karega
2000 Dhadkan
Hamara Dil Aapke Paas Hai
Khauff
Mohabbatein
Raja Ko Rani Se Pyar Ho Gaya
Tera Jadoo Chal Gayaa
1995 Prem
Rangeela
1994 Hum Hain Bemisaal
1993 Govindha Govindha
Gumrah
Lootere
Waqt Hamara Hai
1992 Deedar
Dil Ka Kya Kasoor
Mr. Bond
1966 Sarhad

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace