foto

Lena Münchow

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ein weites Herz - Schicksalsjahre einer deutschen Familie (TV film)
Mord nach Zahlen (TV film)
2012 Wunschkind (TV film)
2011 Therese geht fremd (TV film)
2010 Žid Süss - Film bez svědomí
2009 Pihalla
2008 Lange Schatten (studentský film)
2006 Carls Schwester (studentský film)

TV seriály

2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Dokumentární

2016 Albert a Hermann Göringovi (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky