foto

Kip King

  • nar. 11.8.1937
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 15.7.2010 (72 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Scout's Honor
2003 Záře lesa
2001 Corky Romano - Noční můra mafie
Veselé Vánoce, Santa Clausi (TV film)
2000 Vice
1998 Babylon 5: Třetí prostor (TV film)
Kouzlo lásky: Příběh z Kámasútry
Noc v Roxbury
1997 Kozy, kozy, kozičky
1993 I Yabba-Dabba Do! (TV film)
1990 Cyber-C.H.I.C.
1987 Student Confidential
1978 More Than Friends (TV film)
1976 Slumber Party '57
1975 Trochu si užij a hodně ukradni
1974 Black Starlet
1973 Westworld
1967 Bouřlivá cesta
1962 Kid Galahad
1961 Snídaně u Tiffanyho
1960 Proper Time, The
1958 Rally 'Round the Flag, Boys!
1957 Dejte jim za mě pusu
Dino
Johnny Trouble
Peyton Place
1956 Tea and Sympathy
The Young Guns

TV seriály

2007 Halfway Home (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
1995 High Sierra Search and Rescue (TV seriál)
1992 Jack's Place (TV seriál)
1990 Tom a Jerry (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
1988 The Munsters Today (TV seriál)
1987 Out of This World (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1985 Charlie & Co. (TV seriál)
Small Wonder (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
The Biskitts (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
1979 Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 America 2-Night (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 Rosetti and Ryan (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
1970 Nancy (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
1965 Mister Roberts (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Channing (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1954 Medic (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)

Dokumentární

1990 Death In Hollywood - vyp.

Scenáristická filmografie

TV seriály

1959 The Betty Hutton Show (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace