foto

Jule Gartzke

  • nar. 1970

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Weil du mir gehörst (TV film)
2018 Passagier 23 - Verschwunden auf hoher See (TV film)
2017 Tatort - Am Ende geht man nackt (TV film)
Tatort - Tollwut (TV film)
2010 Picco
2009 Schutzlos (TV film)
2008 Alles was recht ist (TV film)
2006 Heiratsschwindlerin mit Liebeskummer (TV film)
Studené léto (TV film)
2005 Wilsberg - Ausgegraben
2004 Ein Ganz normales Paar (TV film)
Folgeschäden (TV film)
2002 Tödliches Vertrauen (TV film)
2001 Das Rendezvous
2000 Mein Bruder, der Idiot (TV film)

TV seriály

2015 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Schwarz zu grau (S03E06)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gottes Zoo ist groß (S11E08)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Smrt pornokrále (S01E07)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Post Mortem (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Die inneren Werte (S10E38)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Phantom (S04E17)
Donna Leonová (TV seriál)
Velká voda (E08)
Big Ben (TV seriál)
Sport zabíjí (S10E04)
2003 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Most smrti (S01E01)
P.O.W. (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky