foto

Tim Graham

  • nar. 24.2.1904
    Kansas, USA
  • zem. 14.1.1979 (74 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Dobrodružství Bullwhipa Griffina
1964 A Tiger Walks
1963 Gunfight at Comanche Creek
Nadšením bez sebe
1962 Lad: A Dog
1961 The Great Impostor
1960 Pollyanna
1958 Bullwhip
Gunsmoke in Tucson
1957 The Brain from Planet Arous
The Iron Sheriff
This Could Be the Night
1956 A Day of Fury
Outside the Law
The Killer is Loose
1955 Silver Star, The
The Spoilers
1954 Fireman Save My Child
Moby Dick (TV film)
Rails Into Laramie
Ricochet Romance
Ride Clear of Diablo
Sedm nevěst pro sedm bratrů
1953 Abbott and Costello Go to Mars
Francis Covers the Big Town
No Escape
1952 The Cimarron Kid
V pravé poledne
When in Rome
1951 Cave of Outlaws
Jim Thorpe -- All-American
Passage West
The Enforcer
The Law and the Lady
Two Lost Worlds
Velká noc
1950 A Ticket to Tomahawk
Francis
Peggy
Three Secrets
Woman in Hiding
1949 Shamrock Hill
1948 He Walked by Night
When My Baby Smiles at Me

TV seriály

1973 Thicker Than Water (TV seriál)
1971 The Smith Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 O.K. Crackerby! (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
Karen (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
Redigo (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
It's a Man's World (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
1960 Guestward Ho! (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
I Married Joan (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1950 Four Star Revue (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace