foto

Jean-Luc Azoulay

  • nar. 23.9.1947 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Famille fou rire (TV film)
Helen and the Boys (TV film)

TV seriály

2015 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Démasqué ! (S11E24)
Vices et procédures (S11E23)
Libération et arrestation (S11E22)
další epizody (78)
2014 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Faux semblants (S08E26)
Conspiration (S08E25)
Paire de pères (S08E24)
další epizody (79)
2013 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
La fin d'une histoire (S05E26)
Un coup de Maître (S05E25)
Fête des rois... Et puis Fanny (S05E24)
další epizody (52)
2012 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Mariages (S03E26)
Préparatifs (S03E25)
Nouveau départ (S03E24)
další epizody (25)
2011 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Jusqu'à la prochainse fois (S02E26)
L'inscroyable retour (S02E23)
Trafic et confessions (S02E22)
další epizody (16)
2007 Baie des flamboyants (TV seriál)
2001 Groupe, Le (TV seriál)
1998 Les années bleues (TV seriál)
1997 Pour être libre (TV seriál)
1996 Elisa top modèle (TV seriál)
Extra Zigda (TV seriál)
Les vacances de l'amour (TV seriál)
1995 Les années fac (TV seriál)
Muž v domácnosti (TV seriál)
Nové dívky od vedle (TV seriál)
Rozmary lásky (TV seriál)
Dívky od vedle (TV seriál)
Le Pote (E170)
Le Secret (E169)
L'Huissier (E168)
další epizody (21)
1994 Les Garçons de la plage (TV seriál)
Dívky od vedle (TV seriál)
Chassé-croisé (E99)
Questions d'éducation (E98)
Le Navigateur solitaire (E93)
další epizody (84)
1993 Dívky od vedle (TV seriál)
L'Amour... Toujours l'amour (E09)
Le Petit Monstre (E08)
Un gros chagrin (E07)
další epizody (6)
1992 Helena a její chlapci (TV seriál)
Le collège des coeurs brisés (TV seriál)
Miel et les abeilles, Le (TV seriál)
1991 První polibky (TV seriál)
1989 Salut les musclés (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Astrid et Raphaëlle: Puzzle (TV film)
2018 Un Bébé pour Noël (TV film)

TV seriály

2017 La Vengeance aux yeux clairs (TV seriál)
Renaissance (S02E06)
Effraction (S02E05)
Piège pour un flic (S02E04)
další epizody (6)
2014 Paradise kemp (TV seriál)
Carnaval au camping (S06E05)
Le Gendre idéal (S06E04)
Un coach au paradis (S06E03)
další epizody (5)
2013 Paradise kemp (TV seriál)
Les douze travaux camping (S05E06)
Coeur à coeur (S05E05)
Musical camping (S05E04)
další epizody (6)
2012 Paradise kemp (TV seriál)
La Nuit des étoiles (S04E06)
Western camping (S04E05)
Fashion week au camping (S04E03)
další epizody (5)
2011 Les Flamboyants (TV seriál)
Paradise kemp (TV seriál)
Les Jeux de l'amour (S03E06)
Trou de mémoire (S03E05)
La Bonne Aventure (S03E04)
další epizody (6)
2010 Paradise kemp (TV seriál)
Roméo et Juliette au camping (S02E06)
Un fantôme au paradis (S02E05)
Miracle au camping (S02E04)
další epizody (6)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
Le plus beau jour de leur vie (S01E07)
Coup de vent sur le camping (S01E06)
Trois étoiles au camping (S01E05)
další epizody (7)
1996 Extra Zigda (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2011 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Rédomption (S02E15)
La traque (S02E08)
Disparition (S02E07)
další epizody (18)
1996 L'Un contre l'autre (TV seriál)
1994 Dívky od vedle (TV seriál)
Le Nirvana (E86)
Copain, copine (E60)
L'Avocat (E50)
1993 Dívky od vedle (TV seriál)
Un appartement de rêve (E01)
1992 Helena a její chlapci (TV seriál)
Katka má narozeniny (E02)
Setkání (E01)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2011 Les Flamboyants (TV seriál)
1997 Studio des artistes (TV seriál)
1996 Extra Zigda (TV seriál)
L'École des passions (TV seriál)
1994 Les Garçons de la plage (TV seriál)
1992 Helena a její chlapci (TV seriál)
1990 Sophie et Virginie (TV seriál)
1989 Salut les musclés (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Les Flamboyants (TV seriál)
Les Mystères de l'amour (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace