foto

Gennadij Bajsak

  • nar. 5.3.1944 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Agape
1991 Igra na milliony
1989 Kňaz Udača Andrejevič
1985 V. Davydov i Goliaf (TV film)

TV seriály

2016 Vsjo po zakonu (TV seriál)
2012 Petrovič (TV seriál)
Mesto pod solncem (E12)
Peregovorščik (E11)
Šesť svidětělej (E09)
další epizody (6)
2009 Sjomin (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Igra na milliony

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace