foto

Dan Fredenburgh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rise of the Footsoldier 3
2015 Kicking Off
2014 Evermoor (TV film)
2009 Maybe one day
2008 Rozervaná pouta
Unborn
2007 Bourneovo ultimátum
2006 Země slepých
2003 Láska nebeská
2002 Ve službách gangstera
2001 Sword of Honour (TV film)
1999 Café D'Paris

TV seriály

2019 Přiznání (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Vánoční koleda (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2018 The City and the City (TV seriál)
Beszel (E01)
Tisk (TV seriál)
Don't Take My Heart, Don't Break My Heart (E03)
2017 Viktorie (TV seriál)
Víra, naděje a láska (S02E06)
2015 Sons of Liberty (TV seriál)
Independence (E03)
2014 Nezvěstní (TV seriál)
Pray for Me (S01E02)
Ráj (S01E01)
Tajemství Evermooru (TV seriál)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Létavice (S01E02)
Spies of Warsaw (TV seriál)
The Tunnel (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2009 Slečna Emma (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
The Smoking Gun (S01E05)
2000 Doctors (TV seriál)
Královna meče (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky