foto

Dan Fredenburgh

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rise of the Footsoldier 3
2015 Kicking Off
2009 Maybe one day
2008 Rozervaná pouta
Unborn
2007 Bourneovo ultimátum
2006 Země slepých
2003 Láska nebeská
2002 Ve službách gangstera
2001 Sword of Honour (TV film)

TV seriály

2017 Viktorie (TV seriál)
Faith, Hope & Charity (S02E06)
2014 Tajemství Evermooru (TV seriál)
The Missing (TV seriál)
Pray for Me (S01E02)
Eden (S01E01)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Spies of Warsaw (TV seriál)
The Tunnel (TV seriál)
2009 Slečna Emma (TV seriál)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
The Smoking Gun (S01E05)
2000 Doctors (TV seriál)
Královna meče (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace