foto

George Sear

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Reefa
2015 Up All Night
2014 Evermoor (TV film)

TV seriály

2020 Alex Rider (TV seriál)
2018 Into the Badlands (TV seriál)
Divoký kůň pohodil hřívou (S03E07)
Slepí kanibalové (S03E04)
Leopard líčí na Králíčka (S03E03)
2017 Will (TV seriál)
Once, Bright Angel (E10)
Play the Devil (E09)
Your Houses (E08)
další epizody (7)
2014 Tajemství Evermooru (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky