foto

Isabella Blake-Thomas

  • nar. 21.9.2002 (18 let)
    Wandsworth, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Secret Society of Second Born Royals
2019 The League of Legend Keepers: Shadows
Turnover
Wyrm
2018 Maybe I'm Fine
Orphan Horse
Sand Angels
2017 Kepler's Dream
Pretty Outrageous
2016 Jean
Trust, Prey, Hope
2015 The Blimp Trap
Toxin: 700 Days Left on Earth
2014 We Are Monster
2013 Let Me Survive
2012 Legendární parta
Mr. Stink (TV film)
2011 Johnny English se vrací
Red Faction: Počátek (TV film)
Čas dospět
2009 Enid (TV film)

TV seriály

2017 Bylo, nebylo (TV seriál)
Tam, kde létají modří ptáčci (S06E18)
2016 Bylo, nebylo (TV seriál)
Sestry (S05E19)
Shameless (TV seriál)
The F Word (S06E03)
I Only Miss Her When I'm Breathing (S06E01)
2015 Změna hry (TV seriál)
Married (TV seriál)
Koreatown (S02E04)
The Sandwich (S02E03)
2014 The Smoke (TV seriál)
Work in Progress (TV seriál)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Krev bratrů (S02E02)
Krev na rukou (S02E01)
2013 Bílá královna (TV seriál)
Bouře (E03)
Dancing on the Edge (TV seriál)
To je ale nápad! (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Škola vražd (S15E06)
2012 Pán času (TV seriál)
Zvony svatého Jana (S07E07)
2010 Já, William (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Host

TV pořady

1969 Zahradníkův svět 2010 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky