foto

Charles Templon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blockbuster
2013 Faut marier maman, Il (TV film)
2011 Mrtvá na polštáři (TV film)
2010 Thelma, Louise et Chantal
2006 Temná minulost (TV film)
2005 Espace détente
2004 Bonté d'Alice, La (TV film)

TV seriály

2019 Vernon Subutex (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
2017 Umění zločinu (TV seriál)
Une oeuvre au noir - Partie 2 (S01E06)
Une oeuvre au noir - Partie 1 (S01E05)
Nina (TV seriál)
Mauvaises ondes (S03E01)
2016 Munch (TV seriál)
Une vérité trompeuse (S01E03)
2013 Alias Caracalla, au coeur de la Résistance (TV seriál)
Les Rebelles du 17 juin 1940 (E01)
Le bal des secrets (TV seriál)
2012 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
On ne badine pas avec l'amour (S05E07)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
Que du bonheur (TV seriál)
2007 Foudre (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace