foto

Konstantin Strelnikov

  • nar. 31.1.1976 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Těň drakona (TV film)
2011 Vysockij. Aspoň že jsem živ
Zolotyje něbesa (TV film)
2010 Zajcev, žgi! Istorija šoumena
Žiť
2006 Bavorák 2
2005 Parnikovyj effekt
2004 Countdown

TV seriály

2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Staruški v begach (TV seriál)
Vně igry (TV seriál)
Ženščina s prošlym (TV seriál)
2017 Ljublju těbja ljubuju (TV seriál)
Perekrjostok (TV seriál)
Spjaščije (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2016 Pismo naděždy (TV seriál)
2015 Otděl (TV seriál)
Pogoňa za prošlym (TV seriál)
2014 Meteorit (TV seriál)
Rozygryš (TV seriál)
Větěr v lico (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Proščaj, oružije (S01E07)
Čas Volkova (TV seriál)
Vystrel (S03E22)
2008 Znachar (TV seriál)
2007 Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2006 Ochota na genija (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Alexandrovskij sad (TV seriál)
Doktor Živago (TV seriál)
Soldaty 3 (TV seriál)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky