foto

Andrej Selivanov

  • nar. 25.2.1966 (53 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Puť na ostrov katoržnych
Sila obstojatělstv (TV film)
2017 Pereverni stranicu (TV film)
Zakljatyje podrugi (TV film)
2015 Vo imja ljubvi (TV film)
2014 Kuda uchodit ljubov (TV film)
Sjurpriz dlja ljubimogo (TV film)
2013 Berega ljubvi (TV film)
2010 Dočki-matěri (TV film)
2009 Dieci inverni

TV seriály

2018 Učilka (TV seriál)
2017 Bračnyje igry (TV seriál)
Perekrjostok (TV seriál)
2016 Džinn (TV seriál)
Podmena (TV seriál)
Treťja žizň Darji Kirillovny (TV seriál)
2014 God v Toskane (TV seriál)
Moja mama protiv (TV seriál)
2013 Skalolazka (TV seriál)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
Vozrast ljubvi (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2011 Babuška na snosjach (TV seriál)
2007 Experty (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Součastniki (TV film)

TV seriály

2017 Bračnyje igry (TV seriál)
Perekrjostok (TV seriál)
2016 Něvaljaška (TV seriál)
Podmena (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
2015 Moskovskaja borzaja (TV seriál)
2013 Vozrast ljubvi (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Puť na ostrov katoržnych

TV seriály

2007 Experty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace