foto

Yvan Le Bolloc'h

  • nar. 20.12.1961 (57 let)
    Brest, Finistère, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 La Bonne Dame de Nancy (TV film)
2015 Les Blessures de l'île (TV film)
2012 Nom de code: Rose (TV film)
2010 Bienvenue à Bouchon (TV film)
2009 Le Séminaire Caméra Café
2006 Bénévole, Le
2005 Espace détente
2001 Hladová
Le mal du pays
1999 Cuisine chinoise

TV seriály

2015 Le Tour du Bagel (TV seriál)
Peplum (TV seriál)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Qui aime bien, châtie bien (S03E02)
Doc Martin (TV seriál)
Martin les doigts d'or (S04E05)
2009 Scènes de ménages (TV seriál)
2007 Confidences (TV seriál)
2005 Village départ (TV seriál)
2004 Kaamelott (TV seriál)
2001 Caméra café (TV seriál)
1998 Max et associés (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Espace détente

TV seriály

2001 Caméra café (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2012 En Famille (TV seriál)
2001 Caméra café (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Même le dimanche (TV pořad)
2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
2008 Tous au théâtre! (TV pořad)
2007 Les stars se dépassent pour ELA (TV pořad)
2006 Salut les Terriens (TV pořad)
Tenue de soirée (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
2002 Le pire du Morning Live (TV pořad)
2001 Y a un début à tout (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Union libre (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky