foto

Blanche Gardin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Delete History
Par ce demi-clair matin
2019 #jsemtady
Selfie
2018 Je ne suis pas un homme facile
Tamara Vol. 2
2017 Problemos
2016 La Dream Team
Tamara
2014 Vzpomínky
2013 20 ans d´écart
2011 Case départ
La part des anges (TV film)
Nízkonákladovka
Vyhlášení války
2010 L'homme sans nom (TV film)
La Lisière
Čtyři milenci
2009 Livres qui tuent, Les (TV film)
2008 Rien dans les poches (TV film)

TV seriály

2014 Workingirls (TV seriál)
This is la fin (S03E12)
Les Investisseurs indiens (S03E11)
Restore Hope (S03E10)
další epizody (12)
2013 Workingirls (TV seriál)
La Tour infernale (S02E12)
Lipdub (S02E11)
L'âge de raison (S02E10)
další epizody (12)
2012 Workingirls (TV seriál)
La Journée de la secrétaire (S01E12)
Panne de clim' (S01E11)
Les Parasites (S01E10)
další epizody (12)
2011 Bref (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Blanche Gardin en direct au cinéma (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Problemos

TV seriály

2013 Parents mode d'emploi (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Quotidien (TV pořad)
1995 Juste pour rire (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky