foto

Veronika Fitz

  • nar. 28.3.1928 (91 let)
    Mnichov, Bayern, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Alpská klinika: Záležitost srdce (TV film)
2010 In aller Stille (TV film)
2007 Späte Aussicht (TV film)
Tango zu dritt (TV film)
2005 Doktor na Capri (TV film)
Vítej doma! (TV film)
2004 Engelchen flieg (TV film)
2003 Annas Heimkehr (TV film)
Druhá Eva (TV film)
2002 Případy profesora Capellariho: Pouhá sebevražda (TV film)
Sag einfach ja! (TV film)
2001 Die Meute der Erben (TV film)
1998 Die unerwünschte Zeugin (TV film)
1996 Anwalt Abel - Ihre Zeugin, Herr Abel! (TV film)
Tatort - Bienzle und der Traum vom Glück (TV film)
1995 Drei Frauen und (k)ein Mann (TV film)
Schwurgericht - Mordanklage ohne Leiche (TV film)
1993 Der Komödienstadel - Die Kartenlegerin (divadelní záznam)
Sieben auf einen Streich (TV film)
1992 Wir Enkelkinder
1988 Einfaches Leben (TV film)
1986 Stinkwut (TV film)
1985 Hochzeit (TV film)
1982 Doktor Faustus
Ungleicher Lohn (TV film)
1979 Anton Sittinger (TV film)
1977 Tatort - Schüsse in der Schonzeit (TV film)
1976 Die Leute von Feichtenreut (TV film)
Tatort - Wohnheim Westendstraße (TV film)
1975 Tatort - Das zweite Geständnis (TV film)
1973 Das Familienfest (TV film)
Macbett (divadelní záznam)
Tatort - Tote brauchen keine Wohnung (TV film)
1972 8051 Grinning (TV film)
Im bayerischen Stil (TV film)
Mensch, ärgere dich nicht
1971 Der Selbstmörder (TV film)
Koralle Meier - Geschichte einer Privaten (TV film)
Wie ich ein Neger wurde
1969 Die Kleinbürgerhochzeit (TV film)
1968 Jagdszenen aus Niederbayern (TV film)
Nächste Herr, dieselbe Dame, Der
1967 Wenn Ludwig ins Manöver zieht
1966 Bethanien (TV film)
1965 Die Reise nach Steiermark (TV film)
1964 Unsere deutschen Kleinstädter (TV film)
1962 Der Komödienstadel - Graf Schorschi (divadelní záznam)
Die Flucht (TV film)
1960 Oh, diese Bayern!
Strašidla ze Spessartu
Tréma
1958 Hospoda ve Spessartu
Zwei Matrosen auf der Alm
1957 Egon, der Frauenheld
1956 Die Geierwally

TV seriály

2008 V údolí ticha (TV seriál)
Der zweite Frühling (E04)
2007 V údolí ticha (TV seriál)
Der Wildschütz (E03)
2006 V údolí ticha (TV seriál)
Der Erbhof (E02)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Der schöne Mann (S09E02)
2002 Big Ben (TV seriál)
Smrt po diskotéce (S09E01)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
Smrt před oltářem (S02E01)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Der Geisterwald - Blutbuche und Rabenrache (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Franz Xaver Brunnmayr (TV seriál)
1983 Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1982 Zeit genug (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
1978 Die Straße (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
Zeit zum Aufstehn (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Partner gesucht (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
Salto mortale (TV seriál)
1965 Alarm in den Bergen (TV seriál)
1963 Kommissar Freytag (TV seriál)
1962 Jedermannstraße 11 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky