foto

Heinz Hopf

  • nar. 11.11.1934
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 23.1.2001 (66 let)
    Åkersberga, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Kärlekens himmelska helvete
Osudová záležitost (TV film)
Prak
1989 1939
The Hired Gun
1988 Friends
Mask of Murder
Månguden (TV film)
1987 Dnes vše, zítra nic (TV film)
Fadern, sonen och den helige ande
Hjärtat (TV film)
1986 Amorosa
Beskyddarna (TV film)
Dívka
Skuggan av Henry (TV film)
1985 Korset (TV film)
1984 Samson a Sally
1982 Fanny a Alexandr
1977 Tabu
1976 Predikare-Lena (TV film)
1974 Thriller - drsný film
1973 Smutsiga fingrar
1972 AWOL - Avhopparen
The Day the Clown Cried
1971 Exponerad
Lockfågeln
1970 Ann och Eve - de erotiska
1968 Kvinnolek
1967 Den onda cirkeln
Fadren (TV film)
Mördaren - En helt vanlig person
Nakne mannen och mannen i frack, Den (TV film)
1966 Doktor Knock (TV film)
Jesaja (TV film)
Tartuffe (TV film)
Träfracken
Yngsjömordet
1965 Blodsbröllop (TV film)
En kopp te (TV film)
Gustav Vasa (TV film)
Janus (TV film)
Morianerna
1964 Bandet (TV film)
Henrik IV (TV film)
Kärlek utan strumpor (TV film)
Ta hand om Amelie (TV film)
Älskande par
1963 Fan ger ett anbud (TV film)
Kärlekens och slumpens lek (TV film)
Medea (TV film)
Misantropen (TV film)
Smutsiga händer (TV film)
Topaze (TV film)
1962 Kollektionen (TV film)
Kvartetten som sprängdes (TV film)
1961 Pojken i trädet
1960 Benjamin (TV film)
De lyckliga bröderna (TV film)
Fröken Rosita (TV film)
Oväder (TV film)
Skuggorna (TV film)
Stjärnan (TV film)
Ung och grön (TV film)
1959 Måsen (TV film)
1958 Påsk (TV film)
1956 Rasmus, Pontus och Toker

TV seriály

1992 Rederiet (TV seriál)
1991 1628 (TV seriál)
1990 Den svarta cirkeln (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)
1986 Gösta Berlings saga (TV seriál)
1985 Jane Horney (TV seriál)
1967 Drottningens juvelsmycke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace