foto

Axel Wandtke

  • nar. 1959
    Drážďany, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Das Geheimnis der Freiheit (TV film)
2019 Hüftkreisen mit Nancy (TV film)
Půda pod nohama
2018 Nikdy neodvracej zrak
2017 Der Kommissar und das Kind (TV film)
2016 Frantz
Lotte Jäger und das tote Mädchen (TV film)
2015 Brandmal (TV film)
Tatort - Das Haus am Ende der Straße (TV film)
2014 Der Kuckuck und der Esel
2012 Sushi in Suhl
2011 Hotel Lux
2010 Das Glück ist eine Katze (TV film)
Tatort - Absturz (TV film)
2009 Die Entbehrlichen
Mensch Kotschie
Napszúrás
Rosa Roth - Das Mädchen aus Sumy (TV film)
Sviňky
2008 Polizeiruf 110 -Taximord (TV film)
2007 Die großen und die kleinen Wünsche - Amors Pfeile (TV film)
Ich wollte nicht töten (TV film)
Preußisch Gangstar
2006 Schöner Leben
2005 Die Hitlerkantate
Kõrini!
2003 Holíci (TV film)
Tage des Sturms (TV film)
2000 Kouzlo růžové zahrady (TV film)
1998 Metzger, Die (TV film)
Spáč (TV film)
Tatort - Ein Hauch von Hollywood (TV film)
1996 Sestry až do smrti (TV film)
1995 Francouzka
Polizeiruf 110 - Im Netz (TV film)
Prinz zu entsorgen (TV film)
1992 Besucher, Der
1991 Schlaflose Tage (TV film)
1990 Marie Grubbe (TV film)
1989 Coming Out
Große Liebe gesucht
Immensee (TV film)
Narrenweisheit (TV film)
1986 Školní strašidýlko
1982 Schlaflose Tage (TV film)

TV seriály

2019 Capelli Code (TV seriál)
2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Wissen ist Macht (S02E06)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Zasvěcení smrti (S07E04)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Treulos (S05E04)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Einsame Herzen (S04E15)
Ich brauche Dich! (S04E14)
Die Macht der Liebe (S04E09)
další epizody (6)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mut zur Wahrheit (S03E17)
Feuer (S03E15)
Ein neues Leben (S03E12)
další epizody (21)
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
In einem Boot (S02E17)
Verletzte Eitelkeit (S02E16)
Abschied für immer (S02E15)
další epizody (20)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Abschiedsschmerz (S01E07)
Einer für alle, alle für einen (S01E05)
Schadensbegrenzung (S01E03)
další epizody (4)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Stařec a chlapec (S01E06)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ich werde dich nie verraten (E114)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Vyjednavači vestfálského míru (TV film)
2007 Generálové Wehrmachtu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky