foto

Reinhard Forcher

  • nar. 1961
    Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Das Wunder von Wörgl (TV film)
2014 Sarajevo 1914 (TV film)
The Silent Mountain
2011 Der Winzerkrieg (TV film)
Schandmal - Der Tote im Berg (TV film)
2010 Der Atem des Himmels
2009 Příběhy o lásce: Dotek lásky (TV film)
2007 Der Ruf der Berge - Schatten der Vergangenheit (TV film)
2006 Kouzlo Vánoc (TV film)
2005 Die Geierwally (TV film)
2004 Crazy Canucks (TV film)
Heimspiel
Kouzelný křišťál
2003 Ein himmlischer Freund (TV film)
Tam, kde bydlí láska (TV film)
2002 Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)
2000 Tam někde v horách (TV film)
1998 Helden in Tirol

TV seriály

2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
V údolí ticha (TV seriál)
Der zweite Frühling (E04)
2007 V údolí ticha (TV seriál)
Der Wildschütz (E03)
2006 V údolí ticha (TV seriál)
Der Erbhof (E02)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Universum History: Unser Österreich: Tirol - Geteilte Heimat (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky