foto

Rodica Döhnert

  • nar. 1960
    Bukurešť, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Ein Schnupfen hätte auch gereicht (TV film)
2016 Hotel Sacher (TV film)
2014 Sama v oblacích (TV film)
2011 Am Kreuzweg (TV film)
Familie macht glücklich (TV film)
2009 Die Drachen besiegen (TV film)
2007 Das Glück am anderen Ende der Welt (TV film)
Küss mich, Genosse! (TV film)
Mein Freund Albert (TV film)
Praha - Železná opona (TV film)
Recept na lásku (TV film)
2006 Meine Tochter, mein Leben (TV film)
Ostrov koní (TV film)
Polizeiruf 110 - Schneewittchen (TV film)
2004 Mein Weg zu dir heißt Liebe (TV film)
2003 Rychle do života!
2002 Flamenco der Liebe (TV film)
Moje dcera není vrah
2001 Ich kämpfe, solange du lebst (TV film)
2000 Die Gefesselten (TV film)
1999 Florian - Liebe aus ganzem Herzen (TV film)
Silnější než smrt (TV film)

TV seriály

2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
2013 Hotel Adlon (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
1991 Fine Freitag (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1995 Polizeiruf 110 - Im Netz (TV film)
1990 Wie ich Vatis Auto verborgte (TV film)

TV seriály

1992 Die Gespenster von Flatterfels (TV seriál)
1991 Fine Freitag (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky