foto

Júlia Lemmertz

  • nar. 18.3.1963 (57 let)
    Porto Alegre, Rio Grande do Sul, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Amor?
2009 Do Começo ao Fim
2008 Meu Nome Não é Johnny
2005 Jogo Subterrâneo
2003 Acquaria
2002 As Três Marias
Joana e Marcelo, Amor (Quase) Perfeito
1999 Até que a Vida nos Separe
Tiradentes
Um Copo de Cólera
1995 Jenipapo
1986 Barva osudu

TV seriály

2014 Em Família (TV seriál)
2007 Casos e Acasos (TV seriál)
Desejo Proibido (TV seriál)
Láska v Amazonii (TV seriál)
2006 Minha Nada Mole Vida (TV seriál)
2005 Alma Gêmea (TV seriál)
2004 A Diarista (TV seriál)
2003 Celebridade (TV seriál)
2001 Os Normais (TV seriál)
Porto dos Milagres (TV seriál)
1999 Andando Nas Nuvens (TV seriál)
1993 Guerra Sem Fim (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)
1991 Amazônia (TV seriál)
1990 Mãe de Santo (TV seriál)
1983 Guerra dos Sexos (TV seriál)
Moinhos de Vento (TV seriál)
Sabor de Mel (TV seriál)
1982 Ninho da Serpente (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky