foto

Michael Klammer

  • nar. 1980
    Bruneck, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Leif in Concert
2018 Bier Royal (TV film)
Lux: Krieger des Lichts
2017 Anna Fucking Molnar
Harter Brocken 2: Die Kronzeugin (TV film)
Tatort - Nachtsicht (TV film)
2016 Unesená v Istanbulu
Weiber! Schwestern teilen. Alles.
2014 Wir waren Könige
2013 Schlussmacher
2012 Auf den zweiten Blick
Mrtví a živí
Mutter muss weg (TV film)
2010 Headshots
Transfer
2009 Am anderen Ende

TV seriály

2017 Dr. Klein (TV seriál)
Konsequenzen (S04E02)
Im freien Fall (S04E01)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Überraschungen (S03E13)
Zeichen (S03E12)
Auf den zweiten Blick (S03E11)
další epizody (13)
2015 Blochin (TV seriál)
Dr. Klein (TV seriál)
Schmerzen (S02E12)
Albträume (S02E11)
Bedürfnisse (S02E10)
další epizody (13)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Schatten (S01E11)
Perfekte Welt (S01E10)
Rausch (S01E09)
další epizody (11)
2012 Götter wie wir (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)

Dokumentární

2011 Was wurde aus...? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky