foto

Andy Gätjen

  • nar. 16.10.1973 (45 let)
    Phoenix, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sarah Kohr - Mord im Alten Land (TV film)
2015 Inga Lindström: Druhá šance (TV film)
2013 Die Holzbaronin (TV film)
Dystopia (studentský film)
Sputnik
2010 Byl to jeden z nás (TV film)
2009 Das Glück ist eine ernste Sache (TV film)
Čachtická paní
2008 Adieu Bonjour
Valkýra
2007 Kdo je bez viny? (TV film)
2005 Die Mandantin (TV film)
2004 Stauffenberg (TV film)
V rukách nepřítele
Za mořem
2003 Rice Girl
2002 Mrs Meitlemeihr

TV seriály

2019 Dva světy (TV seriál)
Twin Cities (S02E06)
2018 Friesland (TV seriál)
Der blaue Jan (E06)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Lichterfest (E25)
Der wilde Jack (E24)
2017 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Tage der Angst (E23)
In einem kalten Land (E22)
Kriminalista (TV seriál)
Vysoké riziko (S12E03)
2016 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Für immer Dein (E21)
In einer sternlosen Nacht (E20)
2015 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Unter Männern (E19)
Das Mädchen und der Tod (E18)
Wilde Nächte (E17)
2014 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
In einer dunklen Nacht (E16)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der böse Mann (E15)
Fürchte dich nicht (E14)
Der Wolf im Schafspelz (E13)
2012 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Niemand hat Schuld (E12)
Allein im finsteren Wald (E11)
2011 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Eiserne Hochzeit (E10)
Laila (E09)
2010 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Ein Leben ohne Lüge (E08)
Der Tod kam am Nachmittag (E07)
2009 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Schwarzer Engel (E06)
Der sterbende Dandy (E05)
2008 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Sommerzeit (E04)
An einem einsamen Ort (E03)
2007 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Näher als du denkst (E02)
Den du nicht siehst (E01)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Unter anderen Umständen (TV seriál)
2005 Love Soup (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Ørnen (TV seriál)
2003 P.O.W. (TV seriál)
2002 Alias (TV seriál)
Sbližování 2. část (S02E09)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1974 David Copperfield (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace