foto

Shaun O'Donnell

  • nar. 7.8.1973 (46 let)
    Johnstown, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Temný rytíř povstal
2011 Bamboo Shark
2008 12-24
Korean, The
2006 Kořeny mafie
1999 V zajetí rocku (TV film)

TV seriály

1999 Dawsonův svět (TV seriál)
Home Movies (S03E04)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace