foto

Eun-sook Seon-woo

  • nar. 24.12.1959 (59 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Geiteu
2006 Biyeolhan geori
2004 Eorin shinbu
2002 Saekjeuk shigong
1987 Yeonsangon

TV seriály

2019 Legal High (TV seriál)
2016 Sarangeun bangulbangul (TV seriál)
2014 Gwibooin (TV seriál)
Namanui dangshin (TV seriál)
2013 Hwanggeumui jegoog (TV seriál)
2012 Uriga gyeolhonhal soo iteulkka (TV seriál)
2011 Wiheomhan yeoja (TV seriál)
2010 Geolhon haejooseyo (TV seriál)
2009 Anaega dolawatda (TV seriál)
2007 Kimchi chiseu seumail (TV seriál)
2006 Eoneu meotjin nal (TV seriál)
2005 Boohwal (TV seriál)
Geu yeoreumui taepung (TV seriál)
2004 Poolhawooseu (TV seriál)
Yeongwoongsidae (TV seriál)
열정 (TV seriál)
2003 Hongbune baktejeotne (TV seriál)
Olin (TV seriál)
Yojosuknyeo (TV seriál)
2002 Golmogan saramdeul (TV seriál)
Heureuneun gangmul cheoreom (TV seriál)
Leobing yu (TV seriál)
2001 Bidanhyangkkotmu (TV seriál)
Sunjeong (TV seriál)
2000 Nappeun chingudeul (TV seriál)
1999 Haetbit sokeuro (TV seriál)
1996 Meonameon nara (TV seriál)
1992 Ahdeulgwa ttal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky