foto

Manfred Andrae

  • nar. 9.7.1936 (83 let)
    Hamburg, Hamburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Justice - Verstrickt im Netz der Macht
2015 Mein Sohn Helen (TV film)
2014 Kommissar Marthaler - Partitur des Todes (TV film)
2010 Jeder Mensch braucht ein Geheimnis (TV film)
Masserberg (TV film)
2009 Pan Nikdo
2007 Trust.Wohltat (TV film)
2006 Dokonalý přítel
2005 Ein schöner Tag
2004 Sehnsucht (TV film)
2003 Lásko moje, kde jsi?
Podivné zahrady
Polizeiruf 110 - Tiefe Wunden (TV film)
Tatort - Die Liebe und ihr Preis (TV film)
2002 Na to se neumírá (TV film)
2001 Anwalt des Herzens (TV film)
Mutter meines Mannes, Die (TV film)
Místo činu: Berlín - Berlínský medvídek (TV film)
Off Key
2000 Altweibersommer (TV film)
Muž, který plakal
1998 Die Fremde in meiner Brust (TV film)
Die heilige Hure (TV film)
1997 Der Rosenmörder (TV film)
Tatort - Willkommen in Köln (TV film)
À chacun son tour (TV film)
1996 Das Mädchen Rosemarie (TV film)
Dernière fête, La (TV film)
Řidič a fantom
1995 Alles außer Mord - Tödlicher Irrtum (TV film)
Ich, der Boß (TV film)
Le petit garçon
Machinations (TV film)
Operation Medusa (TV film)
Samson le magnifique (TV film)
1994 Des enfants dans les arbres (TV film)
La Colline aux mille enfants (TV film)
1993 Der Fall Lucona
Morasseix!!! (TV film)
Tatort - Die Zärtlichkeit des Monsters (TV film)
1992 Bezness
La Femme abandonnée (TV film)
Softwar (TV film)
1991 Láska barona Leisenbogha (TV film)
Schůzka s Venuší
1990 Muž uvnitř
Vlak do Petrohradu (TV film)
1989 Grauzone
Muž v soli (TV film)
Orchestre rouge, L'
Quarantäne (TV film)
Salle de bain, La
1988 Ada dans la jungle
Tatort - Salü Palu (TV film)
The Great Escape II: The Untold Story (TV film)
1987 Promis... juré !
1986 X-Bericht - Die geheime Mission des 'Ochsensepp', Der (TV film)
1985 Palace
1972 Kinderarzt Dr. Fröhlich
1970 Wer weint denn schon im Freudenhaus?
1969 Ehepaar sucht gleichgesinntes
1967 Heißes Pflaster Köln
1966 I Deal In Danger
1964 Zlatokopové z Arkansasu
1962 Freud
1959 Rommel volá Káhiru

TV seriály

2010 Kollegium - Klassenkampf im Lehrerzimmer (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Vier Spezialisten, Die (TV seriál)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Generální zkouška (S02E11)
1996 Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les (TV seriál)
Große Freiheit (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Nacht der Frauen (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Heimat 2 - Chronique d'une jeunesse (TV seriál)
Warburg: A Man of Influence (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Coplan (TV seriál)
1988 Guerra di spie (TV seriál)
Tucet špinavců (TV seriál)
1987 Wallenstein (TV seriál)
1985 Curyšské sejfy (TV seriál)
Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Wallenstein (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Joseph Balsamo (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)

Dokumentární

2009 Der schwarze Kanal kehrt zurück (TV film)
1999 Federmann (TV film)
1992 Operation Radetzky (TV film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky