foto

Cornelia Lippert

  • nar. 1953
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Der Gutachter - Ein Mord zu viel (TV film)
2014 Der Tropfen - Ein Roadmovie
2009 Anděl hledá lásku (TV film)
2008 Machen wir's auf Finnisch (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Traumtod (TV film)
Svatba mého manžela (TV film)
2004 Vinzent
2002 Polizeiruf 110 - Angst um Tessa Bülow (TV film)
1999 Schräge Familie, Eine (TV film)
1998 In der Löwengrube (TV film)
1995 Lisa a šavlozubí tygři
1994 Kleine Erfrischung, Eine
1993 Halbe Welt
1990 Schlaraffenland (TV film)
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
Wir sind fünf (TV film)
1986 Liebesdienst, Der (TV film)
Polizeiruf 110 - Bedenkzeit (TV film)
1985 Der Haken (TV film)
1982 Ende eines Mäzens, Das
Und alles wegen Marietta (TV film)

TV seriály

2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Sicher im Alter (S17E08)
2018 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Ostalgie (S03E09)
2017 Dark (TV seriál)
Lži (S01E02)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wunschkind (S16E01)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Hoffnungen (S01E04)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Unterm Hammer (S11E06)
2009 Eine für alle - Frauen können's besser (TV seriál)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Tiefe Wunden (S06E08)
2004 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödliches Schweigen (E26)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Wo ist Kurt? (S02E10)
Das Duell (S02E09)
Die Band (S02E08)
další epizody (8)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Das Angebot (S01E10)
Die Unbestechlichen (S01E09)
1999 Candy Club (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Vražedný plán (S04E03)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Vůně smrti (S02E10)
1994 Havelkaiser, Der (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1989 Johanna (TV seriál)
Ideen müsste man haben (E07)
Kalle wird’s schon machen (E06)
Umwege (E05)
další epizody (7)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Blaue Taube soll fliegen (E131)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Alfons Zitterbacke (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky