foto

Mickey Jones

  • nar. 10.6.1941
    Houston, Texas, USA
  • zem. 7.2.2018 (76 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Born Wild
2010 Downstream
2009 Krvavý sníh
2007 Blahodárný venkov
Revamped
2006 Penny se bojí
2005 Iowa
2003 Pokušení
True Legends of the West
2002 Jane White Is Sick & Twisted
Lež na lež
2000 Last Real Cowboys, The
Never Look Back
Vice
View from the Swing, The
1999 Grizzly Adams a Legenda temné hory
Last Best Sunday, The
1998 My Mother Dreams the Satan's Disciples in New York
1996 Jít za sluncem
Návštěva z vesmíru 2 (TV film)
Rukojmí (TV film)
Smrtící bumerang
Zelený svět
1994 Bolt
Donucen zabíjet
Za pět minut dvanáct: Svatba v Las Vegas (TV film)
Zóna úniku
1993 Burani z Beverly Hills
Noční past
1992 Black Ice
Risk
1991 Dutch aneb Bláznivá cesta
Plameny lásky
1990 Total Recall
1989 Homer a Eddie
Smrtící rána
1988 Bláznivý výlet
Honba za xenomorfem (TV film)
Hra pro dva
Scandal in a Small Town (TV film)
1987 Extrémní předsudek
Gunsmoke: Návrat do Dodge (TV film)
Nadine
Power, Passion and Murder (TV film)
Tales from the Hollywood Hills: Natica Jackson (TV film)
Talking Walls
1986 Hunter's Blood
Vítej mých 18
1985 Misfits of Science (TV film)
Savage Dawn
1984 Gone Are the Dayes (TV film)
Starman
1983 Bláznivá dovolená
China Lake
Living Proof: The Hank Williams Jr. Story (TV film)
1982 Johnny Belinda (TV film)
Making Love
Nejlepší bordýlek v Texasu
Neslyším zlo (TV film)
Špatné je dobré
1981 Stand by Your Man (TV film)
1980 Blázni ve vězení
Tom Horn
1978 Lacy and the Mississippi Queen (TV film)
See How She Runs (TV film)
1975 Dream Makers, The (TV film)

TV seriály

2014 Strážce pořádku (TV seriál)
Wrong Roads (S05E09)
Kill the Messenger (S05E06)
Shot All to Hell (S05E05)
další epizody (5)
2013 Deadtime Stories (TV seriál)
2012 Strážce pořádku (TV seriál)
Measures (S03E11)
The Gunfighter (S03E01)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
Full Commitment (S02E11)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Šampion v oleji (S05E09)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
Hříšné Malibu (S04E03)
2001 JAG (TV seriál)
Vyslyšené modlitby (S07E11)
1999 Kutil Tim (TV seriál)
Velké finále Kutila Tima (3. část) (S08E27)
1998 Kutil Tim (TV seriál)
Hledání ztracené Vrby (S07E19)
1997 Kutil Tim (TV seriál)
Hra svalů (S07E04)
1996 Ženatý se závazky (TV seriál)
Jarní prázdniny (2. část) (S10E19)
1995 Kutil Tim (TV seriál) - herec, a.z.
Zkažený žaludek (2. část) (S04E23) - a.z.
Zkažený žaludek (1. část) (S04E22) - a.z.
Superpohárová horečka (S04E15)
1994 Kutil Tim (TV seriál)
Čas uklouznutí (S03E22)
1993 Kutil Tim (TV seriál)
Dolary a smysl (S03E09)
Arrivederci, Binforde (S03E05)
Vyrobit či nevyrobit (S02E23)
další epizody (4)
1992 Kutil Tim (TV seriál)
Čti mi z očí (S02E01)
Stereo-typ (S01E24)
Správná trefa (S01E13)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Řeka, odkud není návratu (S03E01)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
Blízké setkání sedmého druhu (S01E08)
1987 Alf (TV seriál)
Výpadek paměti: část 2. (S01E17)
Výpadek paměti: část 1. (S01E16)
1986 Alf (TV seriál)
Dovolená (S01E11)
1984 V (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1981 M*A*S*H (TV seriál)
Krátký proces 1 (S10E08)
1980 Flo (TV seriál)

Dokumentární

2011 Bob Dylan Revealed
2005 Bob Dylan (TV film)
2003 World Tour 1966: The Home Movies

Režijní filmografie

Dokumentární

2003 World Tour 1966: The Home Movies

Producentská filmografie

Dokumentární

2003 World Tour 1966: The Home Movies

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace