foto

Dong-wan Kim

  • nar. 21.11.1979 (41 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sorikkun
2016 Geulloridei
Siseon sai
2015 Seoddeonieui ggum
2012 Vyšinutí
2004 Dolryeochagi
2002 Gimgeubjochi 19ho

TV seriály

2019 Hoisa gagi sileo (TV seriál)
2018 Sopungganeun nal (TV seriál)
2016 Murimhaggyo (TV seriál)
2012 Himnaeyo mister Gim (TV seriál)
2011 Jeoljeong (TV seriál)
2007 사랑하는 사람아 (TV seriál)
2005 Deollineun gaseum (TV seriál)
Selpeumeeyuh annyoung (TV seriál)
2002 Cheongukui aideul (TV seriál)
1997 San (TV seriál)

Dokumentární

2014 Shinhwa raibeu 3D deo rejeondeu keontinyuseu

Host

TV pořady

2018 아이돌룸 (TV pořad)
2015 Dongsangimong (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad) - mod.
2011 Jugan aidol (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)
2004 리얼 로망스 (TV pořad)