foto

Carolin Fink

  • nar. 24.12.1966 (52 let)
    Salzburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kommissarin Lucas - Phantome (TV film)
2017 Ein starkes Team - Tod und Liebe (TV film)
2015 Inga Lindström: Děti mé sestry (TV film)
2009 Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
2008 Smrt v lepší společnosti: Vrah s tváří beránka (TV film)
2007 Africká romance (TV film)
Die Copiloten (TV film)
Eine folgenschwere Affäre (TV film)
Zu schön für mich (TV film)
2006 Papa und Mama (TV film)
2005 Herzlichen Glückwunsch (TV film)
Hlasy minulosti II (TV film)
2004 Engelchen flieg (TV film)
Moře lásky: Farma u jezera (TV film)
2002 Der Bestseller - Mord auf italienisch (TV film)
2000 Frauen lügen besser (TV film)
1998 Jagdsaison (TV film)
Vergewaltigt - Eine Frau schlägt zurück (TV film)
1996 Das Superweib

TV seriály

2018 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Das Urteil (E27)
2016 Fanny und die geheimen Väter (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
Der Staatsanwalt (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Heimat 2 - Chronique d'une jeunesse (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace