foto

Carolin Fink

  • nar. 24.12.1966 (53 let)
    Salzburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Inga Lindström: Děti mé sestry (TV film)
2009 Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
2007 Africká romance (TV film)
Die Copiloten (TV film)
Eine folgenschwere Affäre (TV film)
Zu schön für mich (TV film)
2006 Papa und Mama (TV film)
2005 Herzlichen Glückwunsch (TV film)
Hlasy minulosti II (TV film)
2004 Engelchen flieg (TV film)
Moře lásky: Farma u jezera (TV film)
2002 Der Bestseller - Mord auf italienisch (TV film)
2000 Frauen lügen besser (TV film)
1998 Jagdsaison (TV film)
Vergewaltigt - Eine Frau schlägt zurück (TV film)
1996 Das Superweib

TV seriály

2018 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Das Urteil (E27)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Ein hoher Preis (S12E13)
Správná dvojka (TV seriál)
Tod und Liebe (E69)
2016 Fanny und ... (TV seriál)
2015 Soko Vídeň (TV seriál)
Trauriger Sonntag (S10E09)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Vrah s tváří beránka (E03)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
Zweite Heimat - Chronik einer Jugend, Die (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

2019 800 Mal Einsam - ein Tag mit dem Filmemacher Edgar Reitz - a.z.
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky