foto

Brigitte Antonius

  • nar. 27.1.1933 (86 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Bouřlivá léta (TV film)
Lilly Schönauer: Odbočka ke štěstí (TV film)
2005 Sága rodu Vandenbergů (TV film)
2004 Inga Lindström: Kouzlo lásky (TV film)
Návrat tanečního mistra (TV film)
2003 Big Ben - Třídní sraz (TV film)
2001 Edelweiss (TV film)
Nevěsta větru
Vzpoura (TV film)
2000 Heimkehr der Jäger
Přijď, sladká smrti
1999 Liebe versetzt Berge (TV film)
1997 Die Schuld der Liebe
1994 Der Bessere gewinnt
1991 Malina
Sehnsüchte oder Es ist alles unheimlich leicht (TV film)
1987 Ein Mann nach meinem Herzen (TV film)
1984 Försterbuben, Die (TV film)
1969 Asche des Sieges (TV film)
1968 Der Unbestechliche (TV film)
1963 Teufelskreise (TV film)
1958 Einmal noch die Heimat seh'n
Hallo Taxi
Heiratskandidaten
Straße, Die
1957 Der Jungfrauenkrieg
Der Pfarrer von St. Michael
Der Wilderer vom Silberwald
1956 Hirtenlied vom Kaisertal, Das

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
Červené růže (TV seriál)
2005 Die Country Kids aus der Steiermark (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Trautmann (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Mrtvá ze Schönbrunnu (S01E06)
1992 Marienhof (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace