foto

Johanna Mertinz

  • nar. 23.11.1945 (75 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tatort - Gier (TV film)
2011 Graue Füchse (studentský film)
2008 Liebe für Fortgeschrittene (TV film)
2004 Der Bauer als Millionär (TV film)
Tausendmal berührt (TV film)
2003 Z lásky k Tomovi (TV film)
2002 Flamenco der Liebe (TV film)
2001 Nevěsta větru
2000 Die Frau, die einen Mörder liebte (TV film)
1997 Spurensuche (TV film)
1995 Mutters Courage
1993 Nervenkrieg (TV film)
1990 Sidonie (TV film)
1985 Steig aus deinem Luftballon
Tatort – Fahrerflucht (TV film)
1979 Der Durchdreher
1978 Straße, Die (TV film)
1965 Kabale und Liebe (TV film)

TV seriály

2014 CopStories (TV seriál)
Dreck (S02E05)
2007 Lilly Schönauer (TV seriál)
Odbočka ke štěstí (E03)
2004 Frech wie Janine (TV seriál)
München 7 (TV seriál)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Arthurs Rückkehr (S04E13)
Das Feuer (S04E02)
Singerstraße (S04E01)
2002 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Ein neues Leben (S03E12)
Um das Leben (S03E11)
Reidingers Sturz (S03E10)
další epizody (9)
2001 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Neue Perspektiven (S02E13)
Ungarische Rhapsodie (S02E12)
Der Preis der Wahrheit (S02E11)
další epizody (11)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Freiheit (S01E26)
Beugehaft (S01E25)
Geständnisse (S01E17)
další epizody (7)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
HIV-Positiv (S01E03)
Komisař Rex (TV seriál)
Vraždící hračky (S05E11)
1987 Eurocops (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1980 Familie Merian (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Die Straße (TV seriál)
Geschichten aus der Zukunft (TV seriál)
1974 Münchner Geschichten (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky