foto

Coco Huemer

  • nar. 24.9.1993 (26 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Blutgletscher
2011 Nezvěstná (TV film)
2008 Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
2006 Za tři dny umřeš
2005 Mein Mörder (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Im Reich der Reblaus (TV film)

TV seriály

2010 Vitasek? (TV seriál)
Die Filzlaus (E08)
Menschen im Hotel (E06)
Doppelgänger (E05)
další epizody (7)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2007 Lilly Schönauer (TV seriál)
Utkaná láska (E04)
Hotel snů (TV seriál)
Jižní Afrika (E07)
2005 Polly Adler (TV seriál)
Eine Frau sieht rosa (E01)
Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1989 Fast Forward (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky