foto

Gavin Newsom

  • nar. 10.10.1967 (50 let)
    California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Impossible Light
Mobilize
2012 D Word: Understanding Dyslexia, The
2011 Ekonomika štěstí
Miss Representation
Revenge of the Electric Car
Sporchi da morire
2010 8: mormonský návrh
Illegal Love
2009 'Hick' Town
2006 ...So Goes the Nation - a.z.
1989 Primetime Live (TV seriál)
1988 48 hodin (TV seriál)

TV pořady

2012 Larry King Now (TV pořad)
2010 Simpsons 20th Anniversary Special: In 3-D! On Ice!, The (TV pořad)
2009 Hannity (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
This Week (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1971 Current Affair, A (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace