foto

Géza Kovács

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bird
The Child Remains
2015 La Trattoria Sitcom (TV film)
No Deposit
2014 Big Fat Stone, The
1999 Mizernej charakter (TV film)
1998 Blackjack (TV film)
Jeho osobní strážce (TV film)
Svědectví krve (TV film)
Vnitřní nepřítel (TV film)
1997 Stín minulosti (TV film)
1996 Deliverance of Elaine, The (TV film)
1995 Bez milosti
Dárce
Mezi láskou a ctí (TV film)
Zákon džungle
1994 April One
Zpět v akci
1992 Jasnovidec
Náhodný svědek (TV film)
Secret Nation
Sestry dvojčata
Ztracený svět
1991 Baby on Board
Stepping Out
1989 Slepý strach
1988 Hanussen
1987 Ford: Muž a stroj (TV film)
Osudná štvanice
1986 Odvaha (TV film)
1985 Big Deal
1983 Mrtvá zóna
1981 Mefisto
Scanners
1979 Search and Destroy

TV seriály

2017 Orphan Black (TV seriál)
Ease for Idle Millionaires (S05E05)
Clutch of Greed (S05E02)
The Few Who Dare (S05E01)
2016 Marco Polo (TV seriál)
Dědicové (S02E09)
Orphan Black (TV seriál)
The Mitigation of Competition (S04E09)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Tintypes (S02E09)
1996 Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
King Firouz (S01E07)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Roll of the Dice (S01E05)
1988 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Tajný přítel (S04E02)
1986 Race for the Bomb (TV seriál)
1976 Teleplay (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky