foto

Thomas Mauch

  • nar. 4.4.1937 (81 let)
    Heidenheim, Bremen, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Happy Lamento
Sandstern
2014 Los enemigos del dolor
2011 Rodinné dědictví (TV film)
2008 Mozart v Číně
2006 Heimat-Fragmente: Die Frauen
Warchild - Die Vermissten
2005 Die Hitlerkantate
2000 Saint-Cyr
1998 The Tale of Sweety Barrett
Walli, die Eisfrau (TV film)
1995 Transatlantis
1994 Auf Wiedersehen Amerika
1993 Denunziantin, Die
Vom Mörder und seiner Frau (TV film)
1992 Lebens schönste Seiten, Des (TV film)
1990 Butterbrot
1989 Adrian und die Römer
Maria von den Sternen
Wallers letzter Gang
1988 Ein Treffen mit Rimbaud
Fussel
1987 Neznámá krajina
Svědek války
1986 Vermischte Nachrichten
1985 Galaxenbauer, Der (TV film)
Nicht nichts ohne dich
Útok současnosti na ostatní čas
1983 Auf der Suche nach einer praktisch-realistischen Haltung
Dingo (TV film)
Heinrich Penthesilea von Kleist
Kiez
Vater und Sohn (TV film)
1982 Fitzcarraldo
1981 Berührte, Die
Náruživci
1980 Desperado City
Palermo nebo Wolfsburg
1979 Patriotka
1978 Nel regno di Napoli
1977 Heinrich
Stroszek
1976 Erikas Leidenschaften (TV film)
Shirins Hochzeit (TV film)
Silný Ferdinand
Une fille unique
1975 Proměna (TV film)
Unter dem Pflaster ist der Strand
1973 Besitzbürgerin, Jahrgang 1908
Gelegenheitsarbeit einer Sklavin
1972 Aguirre, hněv Boží
Willi Tobler und der Untergang der 6. Flotte (TV film)
1971 Große Verhau, Der
1970 I trpaslíci začínali jako malí
Unbezähmbare Leni Peickert, Die (TV film)
1968 Artisté pod kopulí cirkusu
Feuerlöscher E. A. Winterstein
Neun Leben hat die Katze
Signál k životu
1967 Frau Blackburn, geb. 5.Jan. 1872, wird gefilmt
Letzte Worte
Mahlzeiten
1966 Rozloučení se včerejškem

TV seriály

2004 Heimat 3 (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2017 24h Bayern: Ein Tag Heimat
2013 SaroyanLand
2009 Hlad
1995 Orson Welles: The One-Man Band
1991 Filmstunde (TV seriál)
1986 Das alte Ladakh
1983 Macht der Gefühle, Die
1982 Krieg und Frieden
1980 Glaube und Währung (TV film)
Huies Predigt (TV film)
1976 How much Wood would a Woodchuck chuck... - Beobachtungen zu einer neuen Sprache
1969 Fliegenden Ärzte von Ostafrika, Die (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1974 Feinde fürs Leben (TV film)

Dokumentární

2009 Tauchabenteuer Arktis (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Feinde fürs Leben (TV film)

Dokumentární

2011 Die Nordstory (TV seriál)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace